1/8 Marathon

Midden Nederland Makelaars 1/8 Marathon

Start & Finish
De start en finish van de  1/8 marathon (5,25 km) vinden plaats midden in het centrum van Barneveld op het Raadhuisplein.
De Midden Nederland Makelaars  1/8 marathon start om 14:00 uur en de prijsuitreiking begint om 15:30 uur .

Inschrijven
Voorinschrijven voor de 1/8 marathon is nu mogelijk. Voorinschrijven kan tot en met vrijdag 5 april, 18:00 uur.
Na-inschrijven is mogelijk op de dag zelf op het Raadhuisplein. Dit is uitsluitend mogelijk indien het maximaal aantal deelnemers nog niet is bereikt..

De kosten voor deelname aan de Midden Nederland Makelaars 1/8 marathon bedragen bij voorinschrijven € 10,00 per persoon. Bij na-inschrijven bedragen de kosten € 15,00.

Schrijf je hier in.

Goede doel

De Moba Kippenren Barneveld steunt iedere editie meerdere goede doelen. Bij je voorinschrijving kan je aangeven of je een extra bedrag hiervoor wilt doneren.

Parcours
Voor elke loopliefhebber is de Moba Kippenren Barneveld een evenement om bij te zijn. Het parcours van de Kippenren is uniek door z’n afwisseling. Een parcours waarin de natuur van enerzijds het “paradijs” en anderzijds het dorp Barneveld een grote rol speelt. Het parcours van de kwart marathon loopt over verharde wegen en onverharde paden. Het parcours van de achtste marathon loopt enkel over verharde wegen. Verkeersregelaars en vrijwilligers zetten alles op alles om een veilig verloop van de wedstrijden te bewerkstelligen. De achtste marathon loopt voor een deel parallel met de kwart marathon. Onderweg en bij de finish zijn verzorgingsposten aanwezig waar we de lopers voorzien van water en fruit.