1/8 Marathon

AFAS 1/8 MARATHON 
 

Start & Finish

De start en finish van de AFAS 1/8 marathon (5,274 km) vinden plaats midden in het centrum van Barneveld op het Raadhuisplein. De AFAS 1/8 marathon start om 14:00 uur. De prijsuitreiking begint om 14:45 uur.

Inschrijven

Voorinschrijven voor de AFAS 1/8 marathon start op donderdag 19 januari 2017. Voorinschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 7 april, 18:00 uur. Na-inschrijven is mogelijk op de dag zelf op het Raadhuisplein.

De kosten voor deelname aan de AFAS 1/8 marathon bedragen bij voorinschrijven € 10,00 per persoon. Bij na-inschrijven bedragen de kosten € 15,00.

Schrijf je hier in.

Loopshirt

Speciaal ter gelegenheid van de 10e editie van de Moba Kippenren Barneveld is een uniek loopshirt ontworpen. Je kan het loopshirt bestellen bij je voorinschrijving.

Goede doel

De Moba Kippenren Barneveld steunt iedere editie meerdere goede doelen. Bij je voorinschrijving kan je aangeven of je een extra bedrag hiervoor wilt doneren.

Parcours

Voor elke loopliefhebber is de Moba Kippenren Barneveld een evenement om bij te zijn. Het parcours van de Kippenren is uniek door z’n afwisseling. Een parcours waarin de natuur van enerzijds het “paradijs” en anderzijds het dorp Barneveld een grote rol speelt. Het parcours van de kwart marathon loopt over verharde wegen en onverharde paden. Het parcours van de achtste marathon loopt enkel over verharde wegen. Verkeersregelaars en vrijwilligers zetten alles op alles om een veilig verloop van de wedstrijden te bewerkstelligen. De achtste marathon loopt voor een deel parallel met de kwart marathon. Onderweg en bij de finish zijn verzorgingsposten aanwezig waar we de lopers voorzien van water en fruit.