Kuikenloop

BARNIES KUIKENLOOP

Bij de jubileumeditie (10e keer) van de Kippenren is er weer het hardloopfestijn voor de kinderen, de Barnies Kuikenloop! Kinderen van 6 tot en met 12 jaar worden uitgenodigd mee te doen aan deze wedstrijd.

Zij zullen, verdeeld in 2 groepen (6-9 jaar en 10-12 jaar) in 15 minuten zoveel mogelijk rondjes mogen lopen in het centrum van Barneveld. De start en finish zijn op het Raadhuisplein en het parcours betreft 280 meter (achter het gemeentehuis langs). De rondjes kunnen door familie/vrienden gesponsord worden. Inschrijven kan eenvoudig via www.inschrijven.nl. Degene die, per categorie, de meeste rondjes loopt, is de winnaar en ontvangt een leuke prijs. We hebben ook een mooie prijs voor degene die op 8 april het meeste sponsorgeld ophaalt. Uiteraard zijn alle kinderen die meelopen winnaar, winnaar voor Stichting Hulp aan Elkaar!

De opbrengst van deze Barnies Kuikenloop zal namelijk gedoneerd worden aan Stichting Hulp aan Elkaar, dat is de voedsel- en kledingbank in Barneveld. Stichting Hulp aan Elkaar helpt inwoners van de gemeente Barneveld die onvoldoende kunnen voorzien in hun eerste levensonderhoud. Door tijdelijk in voedsel en kleding te voorzien, bieden zij ruimte om orde op zaken te stellen. Naast praktische hulp, bieden zij een luisterend oor en verwijzen ze, waar nodig, door naar andere hulpinstellingen. Door samen te werken met de lokale samenleving en de gemeente, proberen zij mensen te behoeden om nog dieper in de problemen te komen. Elke week maken ruim 100 gezinnen gebruik van deze voedsel- en kledingbank.

Via de volgende link sponsorformulier kun jij je sponsorformulier downloaden en daarna printen. Ga hiermee langs opa’s, oma’s, papa, mama, buren, vrienden, kennissen, ooms, tantes en nog veel meer en laat je sponseren! We willen jullie vragen om te zorgen dat het sponsorbedrag op minimaal 5 euro uitkomt, zodat we een mooi bedrag aan het goede doel kunnen overhandigen. Hierbij is het belangrijk om te weten dat er gemiddeld 6 tot 10 rondjes gelopen wordt door ieder kind.

Vlak voor de Kuikenloop ontvang je automatisch een mail met je startnummer. Belangrijk is dat je dit startnummer op je sponsorformulier vermeldt.

Ladies’ Circle Barneveld, organisator van de Barnies Kuikenloop, is sinds april 2010 actief en bestaat uit 15 ondernemende dames die naast vriendschap samen evenementen organiseren met als doel geld te genereren voor een (lokaal) goed doel. We dragen Stichting Hulp aan Elkaar een warm hart toe door de totale opbrengst van de Kuikenloop aan deze stichting te schenken.