Kuikenloop

DOL FIJN Kuikenloop 2019Dol Fijn Kinderopvang

De volgende editie van de Moba Kippenren Barneveld is weer in het zicht, met daarbij ook het hardloopfestijn voor de kinderen: de Dol Fijn Kuikenloop 2019! Kinderen van 4 tot en met 12 jaar worden uitgenodigd mee te doen aan deze wedstrijd.
Zij zullen, verdeeld in 3 groepen (4-6, 7-9 jaar en 10-12 jaar) zoveel mogelijk rondjes lopen in het centrum van Barneveld. De jongste groep rent 5 minuten, de middelste 10 minuten en de oudste groep 15 minuten.
De start en finish zijn op het Raadhuisplein en het parcours voor de oudste 2 groepen betreft 280 meter (achter het gemeentehuis langs). De jongste groep neemt een korter parcours. De rondjes kunnen door familie/vrienden en kennissen en buren gesponsord worden. Inschrijven kan eenvoudig via www.inschrijven.nl.
Degene die, per categorie, de meeste rondjes loopt, is de winnaar en ontvangt een leuke prijs. We hebben ook een mooie prijs voor degene die op 6 april het meeste sponsorgeld ophaalt.

Schrijf je hier in.

Uiteraard zijn alle kinderen die meelopen winnaar, winnaar voor LINDA.Foundation. De opbrengst van deze Dol Fijn Kuikenloop 2019 zal namelijk volledig aan dit goede doel gedoneerd worden.

LINDA.Foundation is een initiatief van Linda de Mol en het tijdschrift LINDA. LINDA.Foundation zet zich in voor gezinnen in Nederland die het financieel zwaar hebben.

Dit is hard nodig, want in Nederland leeft helaas 1 op de 9 kinderen in armoede. LINDA.Foundation helpt deze gezinnen met kinderen door ze cadeaukaarten te geven. De bonnen zijn in de vorm van een pakket bonnen voor Albert Heijn, Hema, Intertoys en C&A waarmee ze lekker kunnen eten, een cadeautje in de schoen kunnen krijgen en een mooie kleren kunnen kopen voor de feestdagen. Vanaf de start in 2013 zijn er al meer dan 12.000 gezinnen gesteund! Met jouw donatie betalen we alleen de cadeaubonnen, de stichting zelf betaalt alle overige kosten. De gezinnen worden aangebracht door gespecialiseerde instanties en gemeentes. Meer informatie vindt u op: www.lindafoundation.nl.


Hier kun jij je sponsorformulier downloaden en daarna printen. 
Ga hiermee langs opa’s, oma’s, papa, mama, buren, vrienden, kennissen, ooms, tantes en nog veel meer (on)bekenden en laat je sponseren!
We willen jullie vragen om te zorgen dat het sponsorbedrag op minimaal 5 euro uitkomt, zodat we een mooi bedrag aan het goede doel kunnen overhandigen.
 
Download hier je sponsorformulier.

Vlak voor de Dol Fijn Kuikenloop 2019 ontvang je automatisch een mail met je startnummer. Belangrijk is dat je dit startnummer op je sponsorformulier vermeldt.
Ladies’ Circle Barneveld, organisator van de Dol Fijn Kuikenloop, is sinds april 2010 actief en bestaat uit 15 ondernemende vrouwen die naast vriendschap samen evenementen organiseren met als doel geld te verzamelen voor een (lokaal) goed doel.
We dragen LINDA.Foundation een warm hart toe door de totale opbrengst van de Dol Fijn Kuikenloop 2019 aan deze stichting te schenken.