Kuikenloop

DOL FIJN Kuikenloop 2018Dol Fijn Kinderopvang

De volgende editie van de Moba Kippenren Barneveld is weer in het zicht, met daarbij ook het hardloopfestijn voor de kinderen: de Dol Fijn Kuikenloop 2018! Kinderen van 4 tot en met 12 jaar worden uitgenodigd mee te doen aan deze wedstrijd.
Zij zullen, verdeeld in 3 groepen (4-6, 7-9 jaar en 10-12 jaar) zoveel mogelijk rondjes lopen in het centrum van Barneveld. De jongste groep rent 5 minuten, de middelste 10 minuten en de oudste groep 15 minuten.
De start en finish zijn op het Raadhuisplein en het parcours voor de oudste 2 groepen betreft 280 meter (achter het gemeentehuis langs). De jongste groep neemt een korter parcours. De rondjes kunnen door familie/vrienden en kennissen en buren gesponsord worden. Inschrijven kan eenvoudig via www.inschrijven.nl.
Degene die, per categorie, de meeste rondjes loopt, is de winnaar en ontvangt een leuke prijs. We hebben ook een mooie prijs voor degene die op 7 april het meeste sponsorgeld ophaalt.

Schrijf je hier in.

Uiteraard zijn alle kinderen die meelopen winnaar, winnaar voor No Kidding Stop Kindermishandeling! De opbrengst van deze Dol Fijn Kuikenloop 2018 zal namelijk volledig aan dit goede doel gedoneerd worden.
In Nederland worden elk jaar 320.000 kinderen mishandeld, verwaarloosd en/of misbruikt. Hiervan komen ongeveer 25.000 bij de Jeugdhulpverlening terecht. Dat betekent ook dat er rond de 300.000 mishandelde kinderen er alleen voor staan. No Kidding Stop Kindermishandeling! wil kindermishandeling voorkomen. Dit doen zij door het geven van presentaties en workshops.
Zij werken hiermee samen met ervaringsdeskundigen. Hiernaast geven zij ook nog voorlichting en scholing.

Hier kun jij je sponsorformulier downloaden en daarna printen. Ga hiermee langs opa’s, oma’s, papa, mama, buren, vrienden, kennissen, ooms, tantes en nog veel meer (on)bekenden en laat je sponseren!
We willen jullie vragen om te zorgen dat het sponsorbedrag op minimaal 5 euro uitkomt, zodat we een mooi bedrag aan het goede doel kunnen overhandigen.
Hierbij is het handig om te weten dat er gemiddeld zo’n 3 rondjes per 5 minuten gelopen wordt door ieder kind.

Download hier je sponsorformulier.

Vlak voor de Dol Fijn Kuikenloop 2018 ontvang je automatisch een mail met je startnummer. Belangrijk is dat je dit startnummer op je sponsorformulier vermeldt.
Ladies’ Circle Barneveld, organisator van de Dol Fijn Kuikenloop, is sinds april 2010 actief en bestaat uit 13 ondernemende vrouwen die naast vriendschap samen evenementen organiseren met als doel geld te verzamelen voor een (lokaal) goed doel.
We dragen No Kidding Stop Kindermishandeling! een warm hart toe door de totale opbrengst van de Dol Fijn Kuikenloop 2018 aan deze stichting te schenken.