Vriendenloop

Midden Nederland Makelaars Vriendenloop

Loop samen met je vrienden de hele marathon!

Teamsamenstelling
Nieuw deze editie van de Moba Kippenren Barneveld is de MNM Vriendenloop. Schrijf je samen met 7 vrienden in voor de PLUS 1/8 marathon en loop met z’n 8-en de hele marathon! Een sportieve en unieke uitdaging voor je vriendengroep. Het mogen zowel gemengde teams zijn als aparte dames- en/ of herenteams. De winnaar wordt bepaald op basis van de totale tijd van de 8 deelnemers gezamenlijk bij elkaar opgeteld.

Hoofdprijs
Het team dat gezamenlijk de snelste marathon loopt, wordt de winnaar van de MNM Vriendenloop. Dit team wint een ultieme vriendenavond op locatie. Met onder andere een hottub, uitgebreide barbecue en lekkere drankjes. Deze prijs wil je als vriendenteam in de wacht slepen! 

Deze hoofdprijs wordt mede mogelijk gemaakt door Welvaere en Keurslager Joosten.

Inschrijven
Voorinschrijven voor de MNM Vriendenloop is nu mogelijk. Voorinschrijven kan tot en met vrijdag 6 april, 18:00 uur. Na-inschrijven voor de MNM Vriendenloop is niet mogelijk. Schrijf je team dus op tijd in! Let erop bij het inschrijven dat je de geboortedata en e-mailadressen van alle deelnemers bij de hand hebt.

Schrijf je vriendenteam hier in.

Afstand
Vriendenteams kunnen zich uitsluitend inschrijven voor de PLUS 1/8 marathon (5,25km). Bij de inschrijving meld je 8 personen aan zodat je gezamenlijk de hele marathon loopt, 8 x 5,25km is 42km, de totale afstand van een marathon.

Arrangement
Naast de voordelen die individuele lopers ontvangen, krijgen deelnemers aan de MNM Vriendenloop het volgende arrangement:

  • 8 startbewijzen
  • 8 consumpties
  • 1 portie bittergarnituur

Kosten
De kosten voor deelname aan de MNM Vriendenloop zijn € 100,00 per team (van 8 personen). Dit bedrag is inclusief btw. De factuur wordt verstuurd naar de opgegeven contactpersoon en dient voor aanvang van de Moba Kippenren Barneveld per bank te zijn voldaan.

Goede doel
De Moba Kippenren Barneveld steunt iedere editie meerdere goede doelen. De opbrengsten van de Vriendenloop worden onder deze goede doelen verdeeld.

Welvaere