Vriendenloop

VRIENDENLOOP

Loop samen met je vrienden de hele marathon!

Teamsamenstelling
Nieuw deze editie van de Moba Kippenren Barneveld is de Vriendenloop. Schrijf je samen met 7 vrienden in voor de 1/8 marathon en loop met z’n 8-en de hele marathon! Een sportieve en unieke uitdaging voor je vriendengroep. Het mogen zowel gemengde teams zijn als aparte dames- en/ of herenteams. De winnaar wordt bepaald op basis van de totale tijd van de 8 deelnemers gezamenlijk bij elkaar opgeteld.

Hoofdprijs
Het team dat gezamenlijk de snelste marathon loopt, wordt de winnaar van de Vriendenloop. Hier staat de ultieme vriendenprijs tegenover. Deze maken we binnenkort bekend.

Inschrijven
Voorinschrijven voor de Vriendenloop start op donderdag 25 januari 2018. Voorinschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 6 april, 18:00 uur. Na-inschrijven voor de Vriendenloop is niet mogelijk. Schrijf je team dus op tijd in! Let erop bij het inschrijven dat je de geboortedata en e-mailadressen van alle deelnemers bij de hand hebt.

Schrijf je vriendenteam hier in.

Afstand
Vriendenteams kunnen zich uitsluitend inschrijven voor de 1/8 marathon (5,25km). Bij de inschrijving meld je 8 personen aan zodat je gezamenlijk de hele marathon loopt, 8 x 5,25km is 42km, de totale afstand van een marathon.

Arrangement
Naast de voordelen die individuele lopers ontvangen, krijgen deelnemers aan de Vriendenloop het volgende arrangement:

  • 8 startbewijzen
  • 8 consumpties
  • 1 portie bittergarnituur

Kosten
De kosten voor deelname aan de Vriendenloop zijn € 100,00 per team (van 8 personen). Dit bedrag is inclusief btw. De factuur wordt verstuurd naar de opgegeven contactpersoon en dient voor aanvang van de Moba Kippenren Barneveld per bank te zijn voldaan.

Goede doel
De Moba Kippenren Barneveld steunt iedere editie meerdere goede doelen. De opbrengsten van de Vriendenloop worden onder deze goede doelen verdeeld.