Arrangement

Teamsamenstelling

De ideale manier waarbij teambuilding en prestaties hand in hand gaan is de Bedrijvenloop. Schrijf je bedrijf in met minimaal 3 en maximaal 5 hardlopers per team. Het mogen zowel gemengde teams zijn als aparte dames- en/ of herenteams. Uiteraard kunnen er meerdere teams per bedrijf deelnemen. De winnaars worden bepaald op basis van de tijden van de snelste 3 deelnemers van een bedrijf.

Inschrijven

Voorinschrijven voor de Bedrijvenloop start op donderdag 19 januari 2017. Voorinschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 7 april, 18:00 uur. Na-inschrijven is mogelijk op de dag zelf op het Raadhuisplein. Dit is uitsluitend mogelijk indien het maximaal aantal deelnemers nog niet is bereikt.

Schrijf je bedrijf hier in.

Afstanden

Bedrijventeams kunnen kiezen uit de volgende afstanden:

  • AFAS 1/8 marathon (5,274 km) (nieuw voor de Bedrijvenloop)
  • Van Ravenhorst Jubileum 1/4 marathon (10,548 km)

Arrangement

Naast de voordelen die individuele lopers ontvangen, krijgen deelnemers aan de Bedrijvenloop het volgende arrangement:

  • Naam en logovermelding op de website met doorlink
  • 3 tot 5 startbewijzen voor deelnemers
  • 2 gratis consumpties per deelnemer

Kosten

De kosten voor deelname aan de Bedrijvenloop zijn € 250,00 per team. Er kunnen meerdere teams per bedrijf deelnemen. De kosten voor ieder extra team zijn € 125,00. Genoemde bedragen zijn exclusief btw.

Goede doel

De Moba Kippenren Barneveld steunt iedere editie meerdere goede doelen. De opbrengsten van de Bedrijvenloop worden onder deze goede doelen verdeeld.