Arrangement

Bedrijvenloop

Ga jij met je collega’s de uitdaging aan?

Teamsamenstelling
De ideale manier waarbij teambuilding en prestaties hand in hand gaan is de Bedrijvenloop. Schrijf je bedrijf in met minimaal 3 en maximaal 5 hardlopers per team. Het mogen zowel gemengde teams zijn als aparte dames- en/ of herenteams. Uiteraard kunnen er meerdere teams per bedrijf deelnemen. De winnaar wordt bepaald op basis van de tijden van de snelste 3 deelnemers van een bedrijf binnen 1 team.

Hoofdprijs
Het team met de snelste tijd wordt de winnaar van de Bedrijvenloop. Hier staat de ultieme prijs tegenover; een grote bokaal!

Inschrijven
Voorinschrijven voor de Bedrijvenloop is nu mogelijk. Voorinschrijven kan tot en met vrijdag 5 april, 18:00 uur. Na-inschrijven voor de Bedrijvenloop is niet mogelijk. Schrijf je team dus op tijd in! Let erop bij het inschrijven dat je de geboortedata en e-mailadressen van alle deelnemers bij de hand hebt.

Schrijf je bedrijf hier in.

Afstanden
Bedrijventeams kunnen kiezen uit de volgende afstanden:

  • 1/8 marathon (5,25 km)
  • 1/4 marathon (10,50 km)

Arrangement
Naast de voordelen die individuele lopers ontvangen, krijgen deelnemers aan de Bedrijvenloop het volgende arrangement:

  • Logovermelding op de website met doorlink
  • 3 tot 5 startbewijzen
  • 2 consumpties per deelnemer

Kosten
De kosten voor deelname aan de Bedrijvenloop zijn € 250,00 per team. Er kunnen meerdere teams per bedrijf deelnemen. De kosten voor ieder extra team zijn € 125,00. Genoemde bedragen zijn exclusief btw.

Goede doel
De Moba Kippenren Barneveld steunt iedere editie meerdere goede doelen. De opbrengsten van de Bedrijvenloop worden onder deze goede doelen verdeeld.