Goede doelen

Het doel van de Moba Kippenren Barneveld en de Barnies Kuikenloop is om zoveel mogelijk geld bijeen te verzamelen voor diverse goede doelen.

Moba Kippenren Barneveld

De Moba Kippenren Barneveld doet iedere editie zijn uiterste best zoveel mogelijk geld bijeen te verzamelen voor diverse goede doelen. Mede dankzij de hulp van sponsoren en deelnemers kunnen wij iedere editie meerdere doelen blij maken met een mooie donatie.

Na afloop van de Moba Kippenren Barneveld 2016 hebben we maar liefst € 16.500,- kunnen verdelen onder 3 goede doelen. Deze editie waren dat Stichting De Rozelaar, Stichting Rally 4 Kids en Stichting Ons Bedrijf.

De goede doelen onder wie de opbrengst van de Moba Kippenren Barneveld 2017 wordt verdeeld, maken we binnenkort bekend.

De Moba Kippenren Barneveld is een initiatief van de Ronde Tafel 148 Barneveld.

Barnies Kuikenloop

De Barnies Kuikenloop doet net als de organisatie van de Moba Kippenren Barneveld, iedere editie zijn uiterste best zoveel mogelijk sponsorgelden bijeen te verzamelen. Mede dankzij de hulp van sponsoren en de deelnemers van 6 tot 12 jaar kunnen wij iedere editie weer een mooie donatie schenken aan een goed doel.

Na afloop van de Barnies Kuikenloop 2016 hebben we een mooi bedrag van € 2500,- kunnen doneren aan de Stichting Hulp aan Elkaar.

De opbrengst van de Barnies Kuikenloop 2017 zal opnieuw ten goede komen aan de Stichting Hulp aan Elkaar. Hulp aan Elkaar helpt inwoners van de gemeente Barneveld die onvoldoende kunnen voorzien in hun eerste levensonderhoud. Door tijdelijk in voedsel en kleding te voorzien, bieden zij ruimte om orde op zaken te stellen. Naast praktische hulp bieden zij een luisterend oor en verwijzen ze waar nodig door naar andere hulpinstellingen. Door samen te werken met de lokale samenleving en de gemeente proberen zij mensen te behoeden om nog dieper in de problemen te komen. Meer informatie over deze stichting vind je via www.hulpaanelkaar.nl.

De Barnies Kuikenloop is een initiatief van de Ladies‘ Circle Barneveld.