Inschrijven

Voorinschrijven voor alle afstanden van de Moba Kipperen Barneveld start op donderdag 19 januari 2017. Voorinschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 7 april, 18:00 uur. Na-inschrijven is mogelijk op de dag zelf op het Raadhuisplein. Dit is uitsluitend mogelijk indien het maximaal aantal deelnemers nog niet is bereikt.

Kosten

  • AFAS 1/8 marathon (5,274 km) Voorinschrijving € 10,00 / Nainschrijving € 15,00
  • Van Ravenhorst Jubileum 1/4 marathon (10,548 km) Voorinschrijving € 12,50 / Nainschrijving € 17,50

Voordelen

Iedere deelnemer ontvangt bij deelname aan de Moba Kippenren Barneveld leuke voordelen. Bij deelname aan de 10e editie ontvangt iedere deelnemer:

  • Kortingsbon van Run2Day t.w.v. € 15,00 voor een paar running schoenen (in te leveren bij Run2Day Apeldoorn, Run2Day Arnhem en Run2Day Nijmegen).
  • Gratis dagentree bij Sauna & Wellness resort de Zwaluwhoeve t.w.v. € 32,50. Lekker genieten na het sporten van een welverdiende dag relaxen in de sauna.
  • Gratis reizen met de Valleilijn-trein tussen station Amersfoort en station Ede-wageningen op zaterdag 8 april 2017 op vertoon van de e-mailbevestiging van je inschrijving. 
  • Gratis energy drink aangeboden door PLUS supermarkt Barneveld na afloop van de wedstrijd. 
  • Cadeautje aangeboden door de hoofdsponsor van de Kippenren Barneveld; Moba. Wat? Dat blijft nog even een verrassing!

Schrijf je hier in.

Loopshirt

Speciaal ter gelegenheid van de 10e editie van de Moba Kippenren Barneveld is een uniek loopshirt ontworpen. Je kan het loopshirt bestellen bij je voorinschrijving.

Goede doel

De Moba Kippenren Barneveld steunt iedere editie meerdere goede doelen. Bij je voorinschrijving kan je aangeven of je een extra bedrag hiervoor wilt doneren.

Barnies Kuikenloop

Voorinschrijven voor de Barnies Kuikenloop, 6-9 en 10-12 jaar, start op donderdag 19 januari 2017. Voorinschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 7 april, 18:00 uur. Na-inschrijven is mogelijk op de dag zelf op het Raadhuisplein.

Iedere deelnemer ontvangt bij deelname aan de Barnies Kuikenloop leuke voordelen. Bij deelname aan deze editie ontvangt iedere deelnemer: 

  • Gratis entreekaart voor het zwembad aangeboden door Optisport Barneveld.
  • Cadeautje aangeboden door de hoofdsponsor van de Kuikenloop Barneveld; Barnies. Wat? Dat blijft nog even een verrassing!

Schrijf je hier in.

Download hier je sponsorformulier.