1/8 Marathon

1/8 Marathon

De start en finish van de 1/8 marathon (5,25 km) vinden plaats midden in het centrum van Barneveld op het Raadhuisplein. De 1/8 marathon start om 15:00 uur en de prijsuitreiking begint om 16:30 uur.

Inschrijven
Voorinschrijven is mogelijk vanaf 7 januari 2022. Voorinschrijven kan tot en met vrijdag 8 april 2022, 18:00 uur. Na-inschrijven is mogelijk op de dag zelf op het Raadhuisplein. Dit is uitsluitend mogelijk indien het maximaal aantal deelnemers nog niet is bereikt.

De kosten voor deelname aan de 1/8 marathon bedragen bij voorinschrijven € 10,- per persoon. Bij na-inschrijven bedragen de kosten € 15,-.

Goede doel

De Moba Kippenren Barneveld steunt iedere editie meerdere goede doelen. Bij je voorinschrijving kan je aangeven of je een extra bedrag hiervoor wilt doneren.

Parcours
Voor elke loopliefhebber is de Moba Kippenren Barneveld een evenement om bij te zijn. Het parcours van de Kippenren is uniek door z’n afwisseling. Een parcours waarin de natuur van enerzijds het “paradijs” en anderzijds het dorp Barneveld een grote rol speelt. Het parcours van de kwart marathon loopt over verharde wegen en onverharde paden. Het parcours van de achtste marathon loopt enkel over verharde wegen. Verkeersregelaars en vrijwilligers zetten alles op alles om een veilig verloop van de wedstrijden te bewerkstelligen. De achtste marathon loopt voor een deel parallel met de kwart marathon. Onderweg en bij de finish zijn verzorgingsposten aanwezig waar we de lopers voorzien van water en fruit.

Goodies:
Iedere deelnemer ontvangt bij deelname aan de Moba Kippenren Barneveld 2021 leuke voordelen. Iedere deelnemer ontvangt:

  • Kortingsbon van Run2Day t.w.v. € 15,00 voor een paar hardloopschoenen.
  • Gratis dagentree bij Sauna & Wellness resort de Zwaluwhoeve t.w.v. € 33,50.
  • Gratis reizen met de Valleilijn-trein tussen station Amersfoort en station Ede-Wageningen.
  • Gratis energiedrink aangeboden door PLUS Supermarkt Barneveld.
  • Gratis Eat Naturel reep. Simple... isn't it?
  • Cadeautje aangeboden door de hoofdsponsor van de Kippenren Barneveld 2021; Moba.