Kuikenloop

DOL FIJN Kuikenloop 2022Dol Fijn Kinderopvang

De volgende editie van de Moba Kippenren Barneveld is weer in het zicht, met daarbij ook het hardloopfestijn voor de kinderen: de Dol Fijn Kuikenloop 2022!

Kinderen van 4 tot en met 12 jaar worden uitgenodigd mee te doen aan deze wedstrijd. Zij zullen, verdeeld in 3 groepen (4-6, 7-9 jaar en 10-12 jaar) zoveel mogelijk rondjes lopen in het centrum van Barneveld. De jongste groep rent 5 minuten, de middelste 10 minuten en de oudste groep 15 minuten.

De start en finish zijn op het Raadhuisplein en het parcours voor de oudste 2 groepen betreft 280 meter (achter het gemeentehuis langs). De jongste groep neemt
een korter parcours. De rondjes kunnen door familie/vrienden en kennissen en buren gesponsord worden. Degene die, per categorie, de meeste rondjes loopt, is de winnaar en ontvangt een leuke prijs. We hebben ook een mooie prijs voor degene die het meeste sponsorgeld ophaalt.

Rennen voor het goede doel

Uiteraard zijn alle kinderen die meelopen winnaar, winnaar voor het goede doel waar wij geld voor ophalen. Dit doel zullen we later bekend maken. 

Hier kun jij je sponsorformulier downloaden en daarna printen. 
Ga hiermee langs opa’s, oma’s, papa, mama, buren, vrienden, kennissen, ooms, tantes en nog veel meer (on)bekenden en laat je sponseren!
We willen jullie vragen om te zorgen dat het sponsorbedrag op minimaal 5 euro uitkomt, zodat we een mooi bedrag aan het goede doel kunnen overhandigen.
Download hier je sponsorformulier.

Vlak voor de Dol Fijn Kuikenloop 2022 ontvang je automatisch een mail met je startnummer. Belangrijk is dat je dit startnummer op je sponsorformulier vermeldt.
Ladies’ Circle Barneveld, organisator van de Dol Fijn Kuikenloop, is sinds april 2010 actief en bestaat uit 15 ondernemende vrouwen die naast vriendschap samen
evenementen organiseren met als doel geld te verzamelen voor een (lokaal) goed doel.