Parkeren & bereikbaarheid

Openbaar vervoer
Barneveld is eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer. Je kan zowel per bus (de Valleilijn-bus) als per trein (de Valleilijn-trein) het centrum van Barneveld bereiken. Meer informatie over vertrek- en aankomsttijden vind je via www.valleilijn.nl.

Deelnemers aan de Moba Kippenren 2022 kunnen op vertoon van hun e-mailbevestiging gratis reizen met de Valleilijn-trein tussen station Amersfoort en Station Ede-Wageningen op de dag van de Moba Kippenren 2022! 

Auto
Door de centrale ligging in Nederland is Barneveld eenvoudig bereikbaar via de snelwegen A1 en A30. Het centrum van Barneveld biedt diverse parkeermogelijkheden. Indien je je auto gratis wilt parkeren is dat mogelijk op parkeerplaats De Vetkamp, parkeerplaats Stationsplein en parkeerplaats Churchillstraat bij het Schaffelaar Theater.

Fiets
In verband met de drukte in het centrum tijdens de Moba Kippenren Barneveld adviseren wij deelnemers uit Barneveld met de fiets naar het centrum te komen. Je fiets kan je onder andere parkeren in de fietsenstalling bij treinstation Barneveld-Centrum.