Veelgestelde vragen

Waar kan ik me inschrijven voor de Moba Kippenren Barneveld?
Je kan je inschrijven voor de Moba Kippenren Barneveld via www.inschrijven.nl. Inschrijven kan vanaf 7 januari 2022. 

Waar kan ik me inschrijven voor de Dol Fijn Kuikenloop?
Je kan je inschrijven voor de Dol Fijn Kuikenloop via www.inschrijven.nl. Inschrijven kan vanaf 7 januari 2022. 

Waar kan ik me als bedrijf inschrijven voor de Bedrijvenloop?
Je kan je inschrijven voor de Bedrijvenloop via www.inschrijven.nl. Inschrijven kan vanaf 7 januari 2022. Let erop bij het inschrijven dat je de geboortedata en e-mailadressen van alle deelnemers bij de hand hebt.

Wanneer begint de voorinschrijving?
Voorinschrijven voor alle afstanden van de Moba Kipperen Barneveld 2022 en de DOL FIJN Kuikenloop 2022 begint op 7 januari 2022. Voorinschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 8 april, 18:00 uur. Na-inschrijven is mogelijk op de dag zelf op het Raadhuisplein. Dit is uitsluitend mogelijk indien het maximaal aantal deelnemers nog niet is bereikt. Na-inschrijven is niet mogelijk voor de Bedrijvenloop.

Hoe kom ik aan mijn startnummer?
Je startnummer en bijbehorende chip kan je op de dag van de Moba Kippenren Barneveld afhalen bij het secretariaat. Deze bevindt zich op het Raadhuisplein en is geopend van 11:30 tot 17:00 uur.

Hoe vindt de betaling plaats bij inschrijven?
Betaling vindt plaats via iDeal bij voorinschrijving. In geval van nainschrijving is het alleen mogelijk om contant te betalen. Je inschrijving is pas definitief als je inschrijfgeld is ontvangen.

Kan ik mijn inschrijving annuleren?
Inschrijfgelden worden alleen terug gestort wanneer je je inschrijving annuleert voor 31 maart 2022. Je kan je inschrijving annuleren door een e-mail te sturen naar info@kippenrenbarneveld.nl

Kan ik van afstand wisselen?
Het is mogelijk van afstand te wisselen wanneer je dit doorgeeft voor 31 maart 2022. Je kan van afstand wisselen door een e-mail te sturen naar info@kippenrenbarneveld.nl. Daarna kan je alleen nog van afstand wisselen op de dag van de Moba Kippenren Barneveld via het secretariaat. Deze bevindt zich op het Raadhuisplein en is geopend van 11:30 tot 17:00 uur. Let op, bij het wisselen van afstand vindt er geen restitutie van het inschrijfgeld plaats.

Hoe wordt mijn tijd waargenomen?
De Moba Kippenren Barneveld maakt gebruik van een elektronisch tijdregistratiesyseem. Run2Day Apeldoorn / Arnhem / Nijmegen verzorgt de tijdregistratie bij de Moba Kippenren Barneveld. Met behulp van een elektronisch tijdregistratiesysteem ben je verzekerd van een snelle en nauwkeurige uitslag. Iedere deelnemer dient met een speciale Kippenrenchip te lopen. Deze chip ontvang je bij het afhalen van je startnummer in geval van voorinschrijving of bij je nainschrijving. De chip moet na afloop worden ingeleverd bij de organisatie van de Kippenren. Bij verlies of het niet inleveren van de chip wordt € 10,00 in rekening gebracht. Het is niet mogelijk met je eigen chip deel te nemen.

Waar kan ik me omkleden?
Er is een eenvoudige omkleedgelegenheid in de buurt van de start en de finish. Deze omkleedgelegenheid bevindt zicht naast het Raadhuis op het Raadhuisplein. Er is geen gelegenheid tot douchen en er zijn geen kluisjes aanwezig. De organisatie draagt geen enkele verantwoordelijkheid met betrekking tot het zoekraken en/ of diefstal van waardevolle spullen, kleding, schoeisel, etc.