Sponsoren

Het succes van de Moba Kippenren Barneveld en de Dol Fijn Kuikenloop valt of staat met de bijdrage van sponsoren. Dankzij deze bijdrage kunnen wij diverse goede doelen blij maken met een mooie donatie. Daarnaast biedt het de mogelijkheid een uniek hardloopevenement neer te zetten waar vele fanatieke hardlopers voor de snelste tijd strijden. Een evenement waar bijna 100 vrijwilligers bij betrokken zijn en duizenden toeschouwers hun familie en vrienden komen aanmoedigen.

Sinds de start van de Moba Kippenren Barneveld in 2008 is er al meer dan € 150.000,- aan goede doelen gedoneerd. Dit onder andere dankzij onze sponsoren!

Voor bedrijven bieden wij diverse mogelijkheden om de Moba Kippenren Barneveld financieel te ondersteunen. Het is ook mogelijk het hardloopevenement te ondersteunen door middel van het beschikbaar stellen van materialen en diensten. Voor meer informatie kan je contact met ons opnemen via info@kippenrenbarneveld.nl. Gerwin van Beek, Robert-Jan Lubbers of Richard Ridderhof neemt vervolgens contact met je op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.     

 

Sponsoren Moba Kippenren 2020

 

Moba

 

 

G van Beek Kalverstalinrichting
Gerwin van Beek Int. Veetransport
Gemeente Barneveld
eDifference

 

 

Code Blauw
Connexxion
Joosten
Run2Day

 

 

Valleilijn
Hardbrass